Clubul CSM Oradea în colaborare cu Clubul Sportiv Progress Oradea, Club Lions 22 Oradea şi Asociaţia Vladimir Angelman organizează, luni, cea de-a treia ediţie a meciului de polo caritabil de Crăciun dintre echipele CSM Digi Oradea şi Progress Oradea.

Potrivit organizatorilor, toate sumele strânse în urma evenimentului vor fi donate Asociaţiei Vladimir Angelman. Asociaţia a luat naştere în 2015 şi are ca scop strângerea de fonduri necesare recuperării lui Vladimir, un copil născut cu un sindrom rar, numit Angelman şi care are nevoie de multe ore de terapie pentru a progresa.

"În urma susţinerii de care a avut parte până acum, Vladimir a reuşit să facă peste 800 de ore de terapie în ultimul an, iar în luna august a anului trecut să se ridice singur în picioare! Astăzi merge cu ajutor şi drumul recuperării continuă! Sumele necesare pentru a menţine un plan de terapie eficient sunt de 15.000 de euro pe an. Susţinerea dumneavoastră reprezintă un pas mai aproape de primul pas!", precizează organizatorii, într-un comunicat.

Meciul caritabil va avea loc luni, de la ora 18, la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu", fiind prezentat de cunoscutul actor Richard Balint.

În pauza meciului va avea loc un moment artistic susţinut de trupa de hip-hop UNIQUE DANCE STUDIO. Tot în pauza mare a meciului se va licita o minge semnată de componenţii echipei CSM Digi Oradea. Toate sumele strânse vor fi donate Asociaţiei Vladimir Angelman.

"Doresc să mulţumesc conducerii CSM Oradea şi în special antrenorului principal, Dorin Costras, care au răspuns pozitiv în ceea ce priveşte organizarea acestui meci caritabil" a declarat Christian Sandor, vicepreşedintele şi antrenorul clubului Progress Oradea.