Aşa cum era de aşteptat, echipa Crişul Oradea a câştigat ediţia din acest an a Cupei Federaţiei Române de Polo pentru copii (echivalentul Campionatului Naţional pentru cei mai mici poloişti).

Formaţia pregătită de antrenorii Christian Sandor şi Ivan Fejer a dominat şi turneul final retur al competiţiei, care s-a desfăşurat la Bucureşti.

Astfel, precum în turneul tur, de la Oradea, echipa bihoreană şi-a spulberat adversarele, învingându-le şi la Bucureşti cu scoruri categorice. Mai exact, rezultatele obţinute de micii poloişti de la CS Crişul la turneul de la Bucureşti au fost: 12-1 cu Triumf Bucureşti, 13-2 cu CSŞ nr. 1 Bucureşti, 12-4 cu CSM Cluj-Napoca, 23-4 cu Corona Braşov, 8-1 cu Dinamo Bucureşti, 10-2 cu H2O Târgu Mureş şi 7-2 cu Steaua Bucureşti.

În urma acestor partide, Crişul Oradea a acumulat punctaj maxim, la capătul ambelor turnee, având 42 de puncte, dar şi un golaveraj total demn de invidiat, 199-30.

Astfel, şi aceste date ne arată cât de clar au dominat elevii antrenorilor Sandor şi Fejer această competiţie.

În clasamentul final, Crişul Oradea a fost urmată pe podium de Steaua Bucureşti şi CSM Cluj-Napoca.

Echipa CS Crişul i-a cuprins pe: Horaţiu Mureşan şi Sallay Robert - portari; Csereszniés Márk, Rareş Blăguţa, Şerban Lipai, Luca Puie, Takács Márk, Lukács Dominik, Orsos Richard, Patrick Hadade, Csató Balázs, George Fetea, Alexandru Pop Cotuna şi Koppányi Dávid - jucători.

De notat însă că pe lângă titlul naţional cu echipa, CS Crişul a mai obţinut, la final, şi două premii speciale. Astfel, Horaţiu Mureşan (fiul fostului viceprimar Ovidiu Mureşan) a fost desemnat cel mai bun portar al competiţiei, iar Orsos Richard a fost premiat pentru cel mai tehnic jucător al sezonului.