Noul sezon de minifotbal a fost inaugurat, miercuri seara, pe Baza Tineretului din Oradea, unde s-au desfăşurat cele Supercupa Bihorului şi cea a firmelor locale, în prezenţa preşedintelui Federaţiei de Minifotbal, Ioan Onicaş.

La turneu au participat, practic, cele mai bune echipe locale de minifotbal. Pe patru terenuri s-au desfăşurat, în paralel, semifinalele Temad – Celestica (scor 2-3) şi Sport Pen – Termoficare (2-7) la Supercupa Firmelor, respectiv FCSB Beiuş – Academia Ciumeghiu (6-0) şi Bad Boys – Inter Oradea (3-2) la Supercupa Bihorului.

În finala Supercupei Firmelor, Termoficare a trecut cu 4-3 de Celestica, în vreme ce Supercupa Bihorului a fost câştigată de Bad Boys cu 3-2 în faţa FCSB Beiuş.

Meciurile au fost arbitrate de Ciprian Danșa, Marius Omuț, Răzvan Lădar și Laurențiu Danșa.

Pe lângă premierea celor două câştigătoare, gazda competiţiei, omul de afaceri Spyridon Baltsavias, şi invitaţii săi au acordat peste 100 de trofee şi medalii, echipelor participante în ediţia trecută, dar şi celor mai buni jucători, pe posturi, din fiecare campionat.

În Divizia A, de pildă, Silviu Odobasianu a luat titlul de cel mai bun portar; Andrei Magda - cel mai bun fundaș, Lucian Todea - cel mai bun mijlocaş, iar Mădălin Trip - cel mai bun atacant.

După cum se ştie, până pe 16 septembrie echipele doritoare se mai pot înscrie, la Baza Tineretului, pentru Campionatul Judeţean de Amatori (Diviziile A și B), Campionatul Firmelor şi Instituţiilor Publice şi Campionatul de Old-Boys +35 de ani, ediţia 2018/2019.