Echipa orădeană de polo CSM, vicecampioana en-titre a ţării, a reuşit să-l păstreze în lot pentru sezonul viitor pe jucătorul japonez Yusuke Inaba, sportiv care a fost ofertat de clubul italian AN Brescia.

Unul dintre cei mai buni jucători ai CSM-ului în sezonul trecut, Inaba a fost remarcat în acest an şi la Campionatul Mondial din Coreea de Sud, acolo unde reprezentativa ţării sale a avut evoluţii bune, iar Yusuke a devenit golgheterul competiţiei.

În aceste condiţii, niponul a fost curtat intens de echipa peninsulară Brescia, însă - cum clubul orădean i-a obţinut semnătura pentru prelungirea contractului încă din primele luni ale anului şi deşi jucătorul şi-ar fi dorit să plece la o echipă obişnuită cu participarea în Liga Campionilor Europeni - conducătorii şi staff-ul tehnic al CSM-ului nu au dorit să-l lase să plece. Inclusiv federaţia de polo din Japonia a încercat să-i obţină rezilierea contractului, dar fără succes.

Bihorenii au deocamdată în lotul pentru sezonul competiţional 2019-2020 doi străini, pe portarul sârb Gojko Pjetlovic şi pe jucătorul nipon Yusuke Inaba.

Clubul orădean îşi mai doreşte un jucător străin pentru noul sezon, care să completeze şi să întărească lotul, în special la meciurile din cupele europene.