Handbaliştii de la CSM Oradea încep să se obişnuiască cu înfrângerile. Dacă în ediţiile anterioare de campionat acestea erau foarte rare, de această dată situaţia s-a schimbat şi după numai opt etape, "roş-albaştrii" au consemnat trei înfrângeri. Ultima a fost suferită de elevii antrenorului George Tăutu în deplasare, la Sighişoara, sâmbătă, în cadrul rundei a 8-a din Seria D a Diviziei A.

Gazdele de la HCM s-au impus la o diferenţă de zece goluri, cu scorul de 34-24.

Totuşi, prima repriză a fost echilibrată, fiind adjudecată de echipa din Sighişoara la o diferenţă de două goluri, cu 14-12.

Din păcate, situaţia s-a complicat serios pentru orădeni în repriza secundă, atunci când defensiva a cedat. În tot acest timp, gazdele au înscris de 20 ori, faţă de doar 12 ale orădenilor, iar victoria a fost clară pentru HCM, care s-a impus cu 34-24.

Golurile CSM-ului în această etapă au fost înscrise de: Mihăilescu, 7, Bondor, 5, Pomian, 4, Cîrchea, 3, Crăciun şi Zamfir, câte 2, şi Criste 1 gol.

După acest eşec, CSM Oradea are 5 victorii şi 3 înfrângeri, fiind egalată în clasament chiar de HCM Sighişoara, care are acelaşi bilanţ şi câte 15 puncte.

În etapa următoare, bihorenii vor juca tot în deplasare, la Turda, cu AHC Potaissa II, sâmbătă, 24 noiembrie.