Oradea va fi reprezentată în campionatul naţional de polo masculin doar de echipa Clubului Sportiv Municipal. Conducerea Clubului Sportiv Crişul a decis să nu înscrie echipa în această ediţie a Superligii.

"Avem 1001 motive. În primul rând, ţin de buget. Anul trecut am avut nişte sponsori, dar de fapt cheltuielile au fost în mare parte pe capul nostru. Anul acesta, am cerut un buget de 327.000 de lei şi am primit 20.000 de lei. Şi salariile sunt acoperite doar până în octombrie", a declarat directorul clubului, Ionel Bungău, joi pentru BIHOREANUL.

În plus, şeful CS Crişul este nemulţumit şi de rezultatele echipei care a fost antrenate de Cosmin Goina şi Eugen Băjenaru. "Din câte meciuri am avut anul trecut, nu am câştigat nici unul. Eforturile au fost zadarnice: ne-am dus în fiecare etapă şi am luat bătaie de nu ne-am văzut", a precizat Bungău.

Drept urmare, a decis să nu înscrie echipa în camionat, iar secţia de polo să se concentreze pe echipele de juniori, masculin şi feminin. "Trebuie să acceptăm că nu suntem pregătiţi. Dacă la anul dă Dumnezeu să avem lângă echipă oameni care să o susţină, atunci ne vom înscrie iar în campionat", a precizat Bungău.

Desfiinţarea echipei i-a descumpănit pe jucători. Unii dintre ei au fost împrumutaţi de club la Arad, urmând să joace în echipamentul clubului Amefa, iar ceilalţi şi-au căutat singuri alte echipe care să-i primească.