Sportiva orădeană Huszár Ingrid, de la Clubul Crişul, s-a întors cu două medalii de aur de la întrecerile concursului internaţional de înot din Ungaria, de la Kecskemet.

Desfăşurată în perioada 1-2 februarie, competiţia a reunit la start şi trei sportivi de la CS Crişul Oradea, Huszár Ingrid, Alfoldy Boglarka şi Edward Iari, cu toţii pregătiţi de antrenoarea Cristina Mădău.

Dintre aceştia, cele mai bune rezultate le-a obţinut Huszár, care a concurat la categoria sportivilor născuţi în anul 2003, unde a ocupat două locuri I, la 50 şi 200 m bras. De asemenea, orădeanca s-a situat şi pe poziţia a IV-a la 100 m fluture şi pe locul V la 50 m fluture.

Alfoldy Boglarka a ocupat locul IV la 200 m liber şi poziţia a V-a la 800 m liber, dar s-a situat şi pe locul VI, atât la 50, cât şi la 400 m liber.

Edward Iari s-a situat pe poziţia a 9-a la 50 m liber, pe locul 11 în proba de 50 m fluture, pe poziţia a 14-a la 100 m fluture, respectiv pe poziţia a 19-a, la 200, dar şi la 400 m liber.

Cu acest prilej, antrenoarea Cristina Mădău a urmărit şi nivelul sportivilor săi, în vederea participării la întrecerile Campionatelor Internaţionale de înot ale României, care vor avea loc în luna martie, la Bucureşti.