Sportiva orădeană Karina Mihuța a avut evoluții foarte bune la întrecerile ediției din acest an ale  Openului Italiei la Taekwon-do, unde a urcat de trei ori pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Orașul Barletta a fost cel care a găzduit în acest an Open-ul Italiei, turneu de clasa A, care s-a desfășurat în organizarea clubului Fit sport, club condus de vicepreședintele Federației Europene de Taekwon-do, master Ruggiero Lanotte.

Acest campionat a aliniat la start peste 250 de sportivi din Bosnia Herțegovina, Irlanda, Slovenia, România și Italia. Ţara noastră a fost reprezentată de sportiva Karina Mihuța și antrenorul ei, Romeo Tulkos, respectiv de doamna Minerva Mucichescu, care a făcut parte din corpul de arbitraj. Sportivii au putut concura la două probe: tull (exerciții de formă) și luptă. Totodată, au avut dreptul de a-și etala valoarea și în categoriile superioare de vârste, conform categoriei lor.  

Sportiva clubului orădean King Do-Lions, Karina Mihuța,  cea care săptămâna trecută s-a întors de la Grand Prix-ul Bosniei cu locul I la luptă și locul III la tull, a urcat de această dată de trei ori pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, ea obținând trei locuri I, și anume: locul I la tull copii 2 -1 gup, locul I la tull junioare 2-1 gup și tot locul I la luptă copii - 14 ani/-55 kg.

„Sunt foarte mândru de prestația Karinei. A avut meciuri grele, dar mă bucur nespus de mult că și-a îndeplinit obiectivele propuse. Este o sportivă de perspectivă, care deja și-a spus cuvântul, nu doar la competițiile naționale, ci și la cele internaționale. Sâmbătă, Karina, împreună cu alți colegi a ei, va participa la Cupa Colosseum din Baia Mare pe stil de semi-kempo, fiind ceva nou pentru ei, dar cred ca vom avea reușite și aici”, a declarat Romeo Tulkos, antrenorul principal al echipei orădene.