Daniel Zsori, orădean la origine, în vârstă de 18 ani, este jucătorul care a câştigat luni premiul FIFA „Puskas”, acordat fotbalistului ce a marcat cel mai frumos gol al sezonului precedent.

Deşi s-a născut în Oradea, tânărul a copilărit la Satu Nou, o localitate din județul Bihor, scrie Digisport.ro. La vârsta de 11 ani, Zsori a fost legitimat la clubul Békéscsaba, unde a jucat pentru echipa de juniori.

Jucătorul are dublă cetăţenie, română şi maghiară, şi este primul fotbalist ungur nominalizat şi care a şi câştigat, premiul care îi poartă numele marelui fotbalist din Ungaria. 

Zsori şi-a făcut debutul la o echipă de seniori alături de Debrecen VSC, după ce a evoluat şi la formaţiile de juniori ale clubului.

Într-un meci desfășurat în 16 februarie de echipa sa contra Ferencvaros, antrenorul său de la Debrecen, Andras Herczeg, l-a aruncat în joc cu 10 minute înainte de final, la scorul de 1-0 pentru Ferencvaros. Colegii săi au reșit să egaleze scorul, iar în prelungiri tânărul a dat golul premiat, printr-o foarfecă impecabilă. 

Daniel Zsori a jucat în 25 de partide pentru Debrecen şi a fost titular de 10 ori, după ce a ajuns la echipa mare a maghiarilor în ianuarie 2019.

Fotbalistul este cotat la 250.000 euro şi a semnat cu MOL Vidi Fehervar în această vară, unde este coleg cu Adrian Rus (născut în Satu Mare). Deocamdată, însă, Zsori nu a apucat să debuteze pentru noua echipă.

Prentru premiul „Puskas” au mai fost nominalizați, anul acesta, și celebrul Leo Messi și columbianul Juan Fernando Quintero.