Campionatul Naţional de Karate Interstil WKF, desfăşurat în perioada 16-17 martie, la centrul olimpic de la Izvorani, a adus câteva rezultate apreciabile pentru sportivele bihorene de la CS Crişan – LPS Bihorul.

Sportivii delegaţi din partea clubului bihorean la acest eveniment au fost: Mălina Bogdan, Andreea Bogdan, Diana Lukacs şi Kis Csongor.

Diana Lukacs a avut o evoluţie foarte bună, situându-se pe locul al III-lea la kumite minicadeţi.

La rândul ei, sportiva Andreea Bogdan, fosta şefă de promoţie la LPS Bihorul, anul trecut, iar în prezent este studentă la Universitatea Oradea, a ocupat locul al II-lea la întrecerile C.N. Interstil WKF şi locul I la Campionatul Naţional Universitar, fiind selectată pentru participarea la Campionatul European.

Mălina Bogdan a avut prima participare la seniori, în proba de kumite -55 kg, unde a învins adversarele cu scoruri de excepţie: 9-0, 6-1, 5-0, 3-0 şi a ocupat locul I, demonstrându-şi din nou valoarea.

În finală, luptând cu reprezntanta clubului Dinamo, orădeanca a avut o galerie amplă formată din reprezentanţii cluburilor de "provincie", dar a avut şi un moment spectaculos, reuşind o tehnică de picior perfectă (ushiro uramawashi).

"Aşteptăm selecţia lotului naţional pentru participarea sportivilor la Youth League Cipru, pentru care sperăm ca vom putea obţine fonduri de participare", a declarat Florin Crişan, preşedintele clubului bihorean.