Baschetbalistele de la Universitatea CSM Oradea a suferit, duminică, prima înfrângere pe teren propriu din faza semifinală a campionatului Ligii I.

Elevele antrenorilor Ioana Anica, Adriana Niculescu și Daniel Anica au fost întrecute, la Arena „Antonio Alexe”, de echipa bucureșteană CS Agronomia, care s-a impus cu scorul de 89-73.

Jocul, în prima sa parte a fost extrem de echilibrat, cele două formații succedându-se la conducere de mai multe ori, niciuna nereușind să se desprindă la mai mult de 1-2 posesii pe tabela de marcaj. Scorul la pauza mare a fost, de altfel, egal 48-48.

Și în jumătatea a doua, echilibrul s-a menținut în primele minute, dar apoi oaspetele au reușit să se desprindă, intrând în ultima pauză cu un avantaj de opt puncte, scor 70-62.

Ultimul sfert a aparținut bucureștencelor, care s-au desprins pe fondul numeroaselor imprecizii din jocul echipei orădene.

În partida de duminică, Mobley a fost principala marcatoare pentru Universitatea CSM, cu 26 puncte. Au urmat-o: Dorsett, cu 18 puncte, Gavra cu 12 și Chiș, autoare a 10 puncte . Au mai  înscris însă și: Croitoru , 3 puncte, Mititelu și Câmpeanu, câte 2 puncte.

De partea cealaltă, la învingătoare, Charles a reușit să înscrie 22 puncte, Stîngă, 17, Chițanu , 16, iar Vilcinschi a marcat 15 puncte.

După acest joc, echipa orădeană  are un bilanț general de 7-3, cu care se menține în cursa pentru calificarea la turneul final de promovare în prima ligă.

În următoarea etapă, orădencele vor evolua tot pe teren propriu. cu Rapid București. Partida va avea loc pe 31 martie sau 1 aprilie, în funcție de programul echipei de baschet masculin.

De menționat însă că ultimele patru meciuri din această fază a competiției pentru formația orădeană se vor disputa, până pe 22 aprilie pe teren propriu.