Cei mai buni sportivi din taekwoon-do-ul românesc au luat parte în perioada 1-3 martie la întrecerile Campionatului Naţional de la Baia Mare, unde s-au aliniat la start 477 de competitori de la 22 de cluburi din întreaga ţară. 

Întrecerile s-au desfăşurat la cele cinci probe, de luptă, tehnici speciale, exerciţii de forţă, exerciţii de spargeri şi luptă tradiţională, pe cele patru ringuri montate pe suprafaţa de joc a Salii Polivalente "Lascăr Pană".

Delegaţia orădeană a Clubului Sportiv Royal Kwon, condus de Tripa Francisc şi secondat de Tripa Renata şi Paskuj Sandor, şi-a trecut în palmares 14 medalii, ceea ce l-a plasat pe locul 4 în clasamentul general la categoria de copii.

Orădenii au obţinut patru locuri I, prin Tripa Kira şi Răzvan Giosu la luptă, Kapalai Sara la exerciţii de formă şi Răzvan Giosu, din nou, la spargeri de forţă.

De asemenea, au fost obţiunte două locuri II, prin Luca Conea la luptă şi Bohacs Jazmin la exerciţii de formă.

Pe treapta a treia a podiumului s-au situat: Larisa Cornea, Bohacs Jazmin şi Miruna Petruş, la luptă, Tripa Kira şi Miruna Petruş la luptă tradiţională, Larisa Cornea la spargeri de forţă, Bohacs Jazmin şi Larisa Cornea la tehnici speciale.

"A fost un concurs excelent, copiii au avut o prestaţie bună. Tot timpul este loc de mai bine, dar în principiu sunt foarte mulţumit de rezultate", a declarat Tripa Ferenc IV DAN,  antrenorul principal al CS Royal Kwon Oradea.