Sportivii bihoreni de la CSU Oradea s-au întors cu 30 de medalii de la întrecerile Campionatelor Naţionale de Tir Sportiv pentru armele de foc, puşcă şi pistol, competiţii care s-au desfăşurat la Bucureşti, în perioada 16-21 august.

Pentru aceste întreceri, antrenorii secţiei de tir sportiv de la CSU Oradea, Adriana Floruţa şi Vasile Leţ, au deplasat la Bucureşti nouă sportivi. Este vorba despre Antonia Miclău, Cristina Rayna, Cristina Stoie, Vivianne Mangra şi Alexia Lezeu, care au luat startul în probele de puşcă, respectiv Sebastian Blajec, Daniel Petruţ, Norbert Grama şi Bucsias Levente, participanţi în probele de pistol.

Mai întâi a fost programat Campionatul Naţional de seniori la glonţ, în perioada 16-18 august, unde orădenii au cucerit şase medalii, dintre care două de argint şi patru de bronz.

Apoi, în perioada 19-21 august s-au desfăşurat întrecerile Campionatului Naţional de Tineret şi Universitar la glonţ. La tineret, CSU Oradea şi-a adjudecat 14 medalii, dintre care trei au fost de aur, opt de argint şi trei de bronz. Apoi, la Universitare, bihorenii au cucerit 10 medalii, dintre care două au fost de aur, patru de argint şi patru de bronz.

De menţionat că cei trei sportivi de la CSU Oradea participanţi la Universitarele naţionale, Cristina Rayna, Cristina Stoie şi Sebastian Blajec, sunt studenţi la Universitatea din Oradea

La finalul întrecerilor, antrenorul Vasile Leţ s-a declarat mulţumit de rezultatele obţinute de elevii săi.