Poloiştii de la CSM Oradea au pierdut la limită primul meci al finalei Superligii Naţionale, ediţia 2018-2019, meci care s-a desfăşurat vineri seară, la Bazinul Steaua din Capitală.

Gazdele s-au impus în faţa formaţiei antrenate de Dorin Costrăş şi Ciprian Cîmpianu cu scorul de 8-7. Pe sferturi s-a consemnat: 2-1, 2-0, 2-4 şi 2-2.

Partida a început bine pentru bucureşteni, care au marcat primele două goluri, iar până la pauza mare s-au desprins la 4-1. Apoi, Steaua a menţinut avantajul de trei goluri la jumătatea reprizei a treia, după care CSM-ul s-a apropiat la 5-4 şi 6-5. Bucureştenii s-au desprins din nou la trei goluri, însă Oradea a marcat ultimele două goluri ale partidei şi jocul s-a încheiat cu scorul de 8-7 pentru Steaua.

Golurile echipei orădene au fost marcate de Gustavo Guimaraes, care a înscris de două ori, Levente Vancsik, Yusuke Inaba, Roland Szabo, Alex Popoviciu şi Robert Gergelyfi. De la stelişti, principalul marcator a fost Jerko Marinic, autor a trei goluri.

După acest prim meci, Steua conduce la general cu scorul de 1-0 în finala care se dispută după sistemul cel mai bun din cinci partide.