Lotul echipei de polo CSM Oradea a fost completat miercuri cu încă trei jucători. Este vorba despre portarul sârb Gojko Pijetlovic, care s-a reîntors la vicecampioană, respectiv de Vlad Dragomirescu, ultima dată la Dinamo Bucureşti, şi Vlad Georgescu, venit de la Corona Sportul Studenţesc.

"CSM Oradea şi Gojko Pijetlovic au ajuns la un acord cu privire la reluarea colaborării. Portarul echipei naţionale a Serbiei în ultimul deceniu a semnat un contract cu valabilitate pentru sezonul 2019/20", anunţă clubul orădean.

Astfel, portarul în vârstă acum de 36 ani revine la formaţia bihoreană după ce a mai activat la CSM Oradea în perioada 2014-2018. 

Reamintim că Pijetlovic a ajutat CSM Oradea să câştige ultimele două titluri naţionale din seria celor nouă consecutive. De asemenea, el are în palmares şi trei titluri de campion al Serbiei, cu Partizan Belgrad. În sezonul trecut, Gojko a evoluat în ţara natală, la echipa Sabac.

Tot miercuri, conducerea clubului a mai anunţat că i-a transferat pe jucătorii Vlad Dragomirescu, ultima dată la Dinamo Bucureşti, şi Vlad Georgescu, sosit de la Corona Sportul Studenţesc.

În vârstă de 24 ani, Vlad Dragomirescu măsoară 1.90 metri şi cântăreşte 100 kilograme. El evoluează ca inter/fundaş şi "se anunţă o piesă de bază pentru formaţia orădeană în sezonul competiţional 2019/20", după cum precizează site-ul clubului CSM.

La rândul său, Vlad Georgescu este născut pe data de 31 martie 1999 şi este fiul lui Aurelian Georgescu, cel care a fost antrenorul Coronei Sportul Studenţesc în ultimii ani. De altfel, Vlad Georgescu a evoluat la această formaţie pe parcursul sezoanelor precedente, fiind unul dintre cei mai de seamă oponenţi ai CSM-ului.

Georgescu este înalt de 1.84 metri şi cântăreşte 79 kilograme, fiind şi un component al echipei naţionale de seniori a României. 

După cum mai informează clubul orădean, Vlad este cel mai tânăr golgheter din istoria Superligii Naţionale, după ce a marcat 105 goluri în sezonul competiţional 2015-2016.

Reamintim că CSM Oradea a mai realizat un transfer în această vară, aducându-l pe tânărul jucător moldovean Silvian Colodrovschi, care, la 19 ani, are deja un CV impresionant în poloul din Franţa.