Poloiştii de la CSM Oradea au pierdut, sâmbătă, şi cel de-al doilea meci din finala ediţiei 2018-2019 a Superligii Naţionale.

Dacă vineri, în primul meci, bucureştenii de la Steaua s-au impus la limită, cu 8-7, de această dată campionii en-titre şi-au adjudecat victoria la două goluri diferenţă, cu 6-4.

Meciul a avut loc din nou la Bazinul Steaua din capitală, iar formaţia antrenată de Dorin Costrăş şi Ciprian Cîmpianu a fost depăşită de echipa bucureşteană, după ce pe reprize s-a consemnat: 2-1, 0-0, 3-1 şi 1-2.

Din nou, gazdele au marcat primul gol al partidei, dar CSM-ul a egalat. Până la prima pauză steliştii au mai marcat o dată şi campioana a intrat în avantaj după primele opt minute cu 2-1. Cum în sfertul II nu s-a maract niciun gol, şi la pauza mare scorul era tot 2-1 pentru Steaua.

În jumătatea a doua, gazdele au început mai bine, bucureştenii adjudecându-şi sfertul III cu 3-1 şi ducând scorul pe tabelă la 5-2 în favoarea lor.

În ultimele opt minute, tot steliştii au marcat primii, pentru 6-2, dar ultimele două reuşite au aparţinut bihorenilor, pentru ca partida să se încheie cu rezultatul de 6-4 în favoarea echipei gazdă. Astfel, Steaua a făcut 2-0 la întâlnirile directe şi mai are nevoie de un singur succes pentru a-şi apăra titlul.

În partida de sâmbătă, Yusuke Inaba a înscris de două ori, iar Alex Popoviciu şi Bogdan Remeş câte un gol CSM Oradea. De la gazde, Tudor Fulea a fost cel mai eficace, cu trei reuşite.

După acest joc, seria meciurilor din finala Superligii Naţionale de polo se va muta la Oradea, aici unde, la sfârşitul săptămânii viitoare va avea loc jocul al treilea şi cel de-al patrulea, dacă va mai fi nevoie de el.

Reamintim că sistemul de desfăşurare al finalei este cel mai bun din cinci partide.