Spre deosebire de baschetbalişti, poloiştii de la CSM Oradea nu se antrenează săptămâna aceasta, fiind liberi încă din weekend.

"Noi am pregătit la capacitate maximă finalul de sezon, până în momentul în care a venit vestea că se interzic tot mai multe reuniuni de grup. Acum, importantă este sănătatea noastră, a tuturor. Activitatea din poloul românesc, dar şi cel internaţional, este paralizată, astfel ne-am oprit şi noi, oricum s-au anunţat şi măsuri de reparaţii la bazin. Profităm de aceste momente, stăm acasă cu familiile şi ne mai refacem după un sezon încărcat", a spus tehnicianul principal al vicecampioanei României la polo, Dorin Costrăş.

Costrăş a mai spus şi că toţi jucătorii echipei CSM Oradea sunt valizi şi nu au probleme de sănătate.

Sportivii vor reveni al antrenamente săptămâna viitoare, când se vor pregăti normal. 

"Eu spun că am putea fi şi un exemplu pentru ceilalţi, să dăm dovadă de comportament civilizat, că ştim să respectăm regulile pe care ni le transmit specialiştii. Fiecare putem profita acum să ne rezolvăm lucrurile de acasă, că de multe ori spunem că nu avem timp şi pentru noi", a mai spus antrenorul poloiştilor de la CSM

Din cauza răspândirii rapide a virusului COVID-19, competiţiile din poloul românesc au fost suspendate până în 31 martie.