După o pauză de mai bine de două luni, formaţia de polo CSM Oradea, antrenată de Dorin Costrăş şi Ciprian Cîmpianu, va susţine primele partide în competiţia internă, acestea fiind programate la sfârşitul acestei săptămâni. 

Vicecampioana României va juca sâmbătă şi duminică, la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu", în compania bucureştenilor de la Dinamo. Această dublă confruntare este de fapt o restanţă din turul campionatului Superligii Naţionale.

Primul joc va avea loc sâmbătă seara, de la ora 18, iar cel de-al doilea, duminică, de la ora 11. Intrarea spectatorilor va fi liberă.

În prezent, CSM Oradea ocupă locul II al clasamentului, cu patru victorii şi două înfrângeri înregistrate în cea de-a doua fază a campionatului.

După dubla de acasă cu Dinamo, în perioada 13-14 februarie, poloiştii de la CSM Oradea vor participa la turneul final al Cupei României, care va avea loc la bazinul Ghencea din Capitală.

Apoi, pe data de 22 februarie, la Bazinul Olimpic, CSM Oradea va juca împotriva italienilor de la CC Ortigia, în prima manşă a semifinalelor LEN EuroCup.