Tinerii pugilişti ai clubului orădean Gym Mar Strong au avut o evoluţie foarte bună la întrecerile celei de-a VII-a ediţii a Galei Internaţionale "Centura Transilvaniei", competiţie care s-a desfăşurat la Cluj Napoca, în perioada 15-16 noiembrie.

Întrecerile au reunit circa 80 de sportivi, proveniţi de la 20 de cluburi din ţară şi de la unul din Serbia.

Clubul orădean Gym Mar Strong (antrenor Viorel Crăciunea) a deplasat şapte pugilişti, dintre care şase şi-au câştigat meciurile.

Raul Benea (30 kg) l-a învins la puncte pe Vlad Pop din Câmpia Turzii la copii, în timp ce fratele său, Robert Benea (32 kg) a câştigat, tot la puncte, în faţa lui Mădălin Luca de la CSM Botoşani.

La cadeţi, CS Gym Mar Strong Oradea l-a avut ca reprezentant pe Angelo Covaci, care a luptat la categoria 48 kg şi care l-a învins la puncte pe Mario Palade, de la CSM Botoşani.

Şi la juniori clubul orădean a avut un singur reprezentant, pe Madian Latco, la categoria 57 kg, care a pierdut însă (singurul care a pierdut dintre elevii lui Viorel Crăciunea), în faţa sârbului Filip Navidevic.

Gym Mar Strong a avut trei reprezentanţi la tineret şi toţi au câştigat. La categoria 60 kg, Orlando Ştiubea a câştigat la puncte în disputa cu Cosmin Pusic de la Câmpia Turzii. Apoi, la categoria 75 kg, Laurenţiu Benea (75 kg) l-a învins pe Raul Perţe de la CSM Timişoara.

În fine, Mark Csiszer (91 kg) a câştigat prin abandonul adversarului în repriza a III-a. Este vorba despre Ion Dobretan de la CSM Timişoara.