Startul noului sezon de minifotbal este programat să debuteze peste mai puţin de o lună, în a doua jumătate a lunii septembrie. Organizatorii amintesc că echipele interesate să participe la competiţii au termen până în data de 15 septembrie să se înscrie pentru Liga 1, Liga 2, Liga 3, Campionatul Firmelor şi Instituţiilor Publice sau Campionatul de Old-Boys. Toate acestea sunt competiţii afiliate la Federaţia de Minifotbal din România.

Tot mai sus

După cum anunţă organizatorii, înscrierile se fac direct la Baza Tineretului din Oradea sau la numărul de telefon 0729-351.276.

După reuşita din sezonul precedent, Spyridon Baltsavias (foto), organizatorul competiţiilor, este încrezător şi pentru următorul an competiţional. „În sezonul trecut am avut la start 81 de echipe. Sunt premise că vom depăşi această cifră, mai ales că vom avea în premieră şi Liga 3 pentru echipe care consideră că în Liga 1 şi Liga 2 nivelul este prea ridicat. Aşteptăm cât mai multe echipe, care vor beneficia de suprafeţe de joc noi din acest sezon”, a declarat Baltsavias.

Terenuri noi la Baza Tineretului

În acest scop, la Baza Tineretului se lucrează în aceste zile la schimbarea suprafeţei de joc. Conform administratorului bazei sportive, va fi montat un gazon sintetic de 50 mm omologat FIFA până în jurul datei de 10 septembrie.

De asemenea, în paralel a fost terminat terenul 7 finanţat de LPS Bihorul şi a fost regazonat terenul 5, care urmează să fie acoperit cu prelată şi va fi ideal în caz de timp nefavorabil. Astfel, din această toamnă, Baza Tineretului va avea cinci terenuri în aer liber şi două în balon.

Ziua minifotbalului bihorean

Reinaugurarea acestor terenuri este programată pentru data de 12 septembrie, când va avea loc „Ziua minifotbalului bihorean”. Atunci se va desfăşura Supercupa Bihorului, care va reuni 8 echipe din campionatul judeţean şi tot 8 din Campionatul Firmelor.

Cu această ocazie va avea loc şi festivitatea de premiere pentru ediţia trecută, fiind invitaţi reprezentanţii tuturor echipelor participante în sezonul anterior.