Sportivii clubului CSM Oradea - club care a organizat ultima competiţie de tenis din anul calendaristic 2018 - s-au impus în turneul ce a avut loc la baza sportivă Arena Antonio Alexe.

Turneul, organizat sub egida Federaţiei Române de Tenis, a fost rezervat jucătorilor în vârstă de 16 ani şi a fost dotat cu Cupa Anului Nou.

La masculin a câştigat concursul Mihai Lungu, de la CSM Oradea, cel care l-a învins în finală pe Alexandru Stupar, de la CSM Sibiu, în două seturi, cu scorul de 7-6, 6-1.

De menţionat însă şi faptul că în întrecerea băieţilor au mai participat, din partea CSM Oradea, Ion Straciuc, care a ajuns până în semifinale, şi Christian Teszari, care a fost eliminat în sferturile de finală.

La feminin s-a impus, de asemenea, o reprezentantă a clubului organizator, CSM, Floriana Popovici. De altfel, finala acestei categorii s-a disputat "în familie", Florina având-o ca adversară în ultimul act pe colega ei de club Daria Jula, pe care a reuşit s-o învingă la capătul a două seturi, cu scorul de 7-6, 6-2.

În întrecerea fetelor, clubul CSM Oradea le-a mai avut reprezentante pe: Andrada Bonte, Anamaria Coroiu şi Patricia Goina, toate ajunse până în faza sferturilor de finală.