Sportivii de la CSU Oradea s-au întors cu rezultate bune de la întrecerile Campionatului Naţional de Tir sportiv juniori I la armele de glonţ.

Desfăşurată la Bucureşti, la Poligonul "Iosif Sârbu", în perioada 1 - 3 august, competiţia a reunit şi şapte competitori de la clubul CSU Oradea, sportivi conduşi de antrenorii Adriana Floruţa şi Vasile Leţ.

Orădenii au reuşit să cucerească 15 medalii, dintre care trei au fost aferente primului loc, opt pentru locul al II-lea şi patru pentru locul III.

Printre principalii remarcaţi s-au numărat Norbert Grama, învingător în proba individuală de pistol sport, şi Vivianne Mangra, care a ocupat locul I la poziţia culcat.

Pe lângă medaliile obţinute, sportivii orădeni au realizat şi mai multe recorduri personale, cum ar fi cele obţinute de Vivianne Mangra, la puşcă 60 focuri culcat şi la puşcă 3x40 focuri, dar şi cel al lui Norbert Grama, la pistol standard ,şi al mezinului echipei, Bucsias Levente, la pistol sport.

Bucsias Levente, deşi locuieşte în Aleşd, unde este şi la şcoală, el face naveta la Oradea, de 2-3 ori pe săptămână pentru a se antrena cu sportivii de la CSU.

"Mi-a plăcut desfăşurarea concursului. Copiii s-au descurcat destul de bine, dar întotdeauna este loc şi de mai bine", a declarat antrenorul clubului orădean, Vasile Leţ, la întoarcerea de la concurs.

Pentru sportivii secţiei de tir de la CSU Oradea urmează întrecerile Campionatului Naţional de seniori şi tineret, competiţie programată tot la Bucureşti pe 16 august.