După ce au avut un parcurs destul de bun în prima parte a campionatului la primul sezon de când se află în Liga a IV-a, fotbaliştii de la CAO 1910 Oradea au continuat seria activităţilor extrasportive, prin care şi-au propus să interacţioneze cu suporterii şi, de asemenea, să promoveze culorile şi simbolurile clubului.

În perioada Târgului de Crăciun, cel mai nou club din Oradea are o căsuţă unde reprezentanţii clubului oferă trecătorilor suc fierbinte de mere pentru o donaţie de minimum 5 lei.

Zilele trecute, la căsuţa marcată printr-un echipament "alb-verde", au fost prezenţi şi jucătorii echipei, împreună cu staff-ul tehnic şi administrativ.

"Am ieşit cu băieţii la Târgul de Crăciun, să servim pe cei care doresc să încurajeze Clubul Atletic Oradea, cu un pahar de suc de mere cald şi să fim cât mai aproape de oamenii care ţin la acest club, care iubesc clubul nostru şi care apreciază ceea ce facem noi", a declarat Florin Mal, preşedintele clubului CAO.

Componenţii clubului CAO 1910 Oradea nu se află la prima acţiune de acest fel, anul trecut ei fiind prezenţi în Piaţa Unirii, unde au vândut chips-uri.

Pe lângă acţiunea de la Târgul de Crăciun, reprezentanţii CAO au dus cadouri pentru colegii mai mici de la grupele de 2011 şi 2012 de la Centrul de Copii şi Juniori de la CSM şi au ajuns cu cadouri şi la copiii internaţi la secţia de Oncologie a Spitalului Municipal.

Se caută întăriri

CAO 1910 a fost înfiinţat anul trecut, iar în vara acestui an a promovat în Liga a IV-a, unde, la finele turului de campionat ocupă locul II, la patru puncte în urma liderului clasamentului, CSC Sânmartin. Orădenii au şanse reale de a câştiga campionatul, deşi, în vară, înainte de debutul competiţiei şi-au fixat ca obiectiv doar o clasare între primele patru locuri.

Conştienţi că lupta pentru câştigarea campionatului şi pentru promovarea în Liga a III-a este foarte dificilă, având în vedere şi faptul că liderul, echipa din Sânmartin, stă mai bine din punct de vedere financiar, conducerea clubului CAO intenţionează să-şi întărească lotul cu câţiva jucători care să acopere posturile deficitare din acest moment.

"Avem şi oferte deja pentru unii dintre jucătorii noştri, dar nu am dori să-i lăsăm să plece aşa uşor, plus că ne dorim să ne înărim", a mai declarat Florin Mal.

Acesta susţine că a primit asigurări din partea municipalităţii orădene că dacă echipa va promova, va fi susţinută şi de Primărie.

Până atunci însă, conducerea clubului CAO aşteaptă în continuare susţinători din rândul iubitorilor de fotbal, proiectul fiind "deschis tuturor celor care vor sa se implice". Cei care doresc să sprijine financiar echipa au posibilitatea să o facă în contul RO69INGB0000999906699847. Pentru mai multe detalii, reprezentanţii clubului CAO 1910 Oradea pot fi contactaţi la adresa de e-mail: info@caoradea.ro.