Clubul Sportiv Xterra Sport Bihor va organiza pe data de 26 octombrie ediţia a II-a a Crosului Cetăţii Eberspächer, adresat amatorilor, chiar și începătorilor. 

Competiţia, care se vrea un festival de alergare pentru toată familia, indiferent de vârstă sau condiție fizică, va avea loc în Cetatea Oradea.

"Dacă sunteţi în formă bună, optaţi pentru traseul Cross de 10 km. Dacă sunteţi începător sau nu vă simţiţi antrenat, optaţi pentru traseul Mini de 3,3 km, care poate fi parcurs şi la pas. Pe copii îi aşteaptă traseul Super Hero Run de 500 m cu înscriere gratuită, în limita locurilor disponibile”, au transmis organizatorii printr-un comunicat.

Pe lângă faptul că promovează mișcarea, competiția are și un rol inedit, organizatorii invitându-i pe participanți să se costumeze.

„Ce face acest concurs diferit? Faptul că îi îndemnăm pe concurenţi - părinţi, copii, bunici - să alerge costumat în supererou sau orice personaj preferat. Concurenţii costumaţi au şansa să câştige premii valoroase la Tombola Supereroilor. Alergarea costumată NU este obligatorie!", au transmis organizatorii, printr-un comunicat.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi găsite accesând http://xterrasport.ro/crosulcetatii/ro/ şi https://www.facebook.com/crosulcetati.