După meciul din semifinalele LEN Euro Cup, cu italienii de la Ortigia, o parte dintre jucătorii echipei orădene de polo CSM au participat cu lotul echipei naţionale la o competiţie internaţională. Este vorba despre Turneul celor patru naţiuni, o competiţie amicală, care s-a desfăşurat în primele zile ale acestei săptămâni la Hamburg şi la care, pe lângă tricolori, au mai participat reprezentativele Germaniei, Muntenegrului și Greciei.

Vicecampioana CSM Oradea a avut trei reprezentanţi în formaţia ţării noastre: Vlad Georgescu, Silvian Colodrovschi și Vlad Dragomirescu.

Din păcate poloiştii tricolori au pierdut toate cele trei partide disputate, cedând cu 9-10 în faţa selecţionatei ţării gazdă, Germania, cu 12-17 în disputa cu Muntenegru şi cu 9-15 în confruntarea cu Grecia.

Dintre jucătorii de la CSM, Vlad Georgescu a reuşit să marcheze în toate cele trei partide. În disputa cu nemţii, el a înscris o singură dată, în meciul cu Muntenegru a marcat de cinci ori, iar în jocul cu grecii, de două ori.

Dintre ceilalţi doi, Silvian Colodrovschi a înscris de patru ori în meciul cu Muntenegru și o dată cu Georgia.

După acest turneu poloiştii echipei Românei urmau să-şi continuie pregătirile în ţară, până pe 21 martie, când ar fi trebuit să plece spre Rotterdam, pentru participarea la turneul preolimpic, programat în perioada 22-29 martie.

Dată fiind însă situația creată de noul virus, turneul preolimpic a fost suspendat, urmând a fi reprogramat pentru o perioadă ulterioară, în funcție de evoluția virusului. La turneul preolimpic, tricolorii sunt în grupa B, alături de Croaţia, Olanda, Franţa, Germania şi Rusia.