Baschetbalistele de la CSU CSM Oradea s-au impus din nou în confruntarea cu Agronomia Bucureşti, de această dată într-un meci ce a contat pentru prima etapă din sezonul regulat al Ligii Naţionale.

Rămasă restantă, după ce iniţial a fost programată pentru luna octombrie, partida a avut loc în cele în urmă miercuri, la Arena Antonio Alexe, şi s-a încheiat cu scorul de 73-43 pentru bihorence.

Aşa după cum o arată şi scorul, jocul a fost controlat de elevele antrenorului Mihai Coldea, care s-au impus în fiecare sfert, cu scorurile de 15-9, 23-14, 18-11 şi 17-9.

Cea mai bună marcatoare a fost din nou pentru orădence Ruxandra Chiş, cu 15 puncte. Ea a fost urmată de Tierney Pfirman şi Mirjana Beronja, cu câte 14 puncte, în timp ce Ioana Gavra a totalizat 10 puncte.

De la bucureştence, Larisa Neagu a fost cea mai eficace, cu 11 puncte, în timp ce Sonia Vilcinschi a marcat 10 puncte.

După acest succes, echipa bihoreană CSU CSM Oradea a ajuns la un bilanţ general de 5-2 şi se situează în grupul echipelor de pe locurile 1-3 în clasamentul la zi al Grupei valorice B din Liga Naţională, alături de CSM Tîrgu Mureş şi Rapid Bucureşti.