Poloiştii de la CSM Digi Oradea au susţinut joi primul joc oficial din noul an calendaristic. Astfel, la Bucureşti, la Bazinul Steaua, unde se desfăşoară în partea a doua a acestei săptămâni, jocurile Cupei României, bihorenii au întâlnit, în primul meci, echipa Politehnica Cluj-Napoca.

Meciul, care a contat pentru faza sferturilor de finală, a fost câştigat, aşa cum era de aşteptat, de altfel, de trupa pregătită de antrenorii Dorin Costrăş şi Ciprian Cîmpianu, care s-a impus categoric, cu scorul de 23-1.

S-a văzut un apetit deosebit de a marca pentru vicecampioni, care s-au desprins la 7-0 după primele opt minute de joc şi nu au mai lăsat nicio şansă formaţiei adverse. Pe tot parcursul meciului, clujenii au marcat un singur gol, în timp ce orădenii au defilat,  înscriind gol după gol, oprindu-se doar la numărul 23.

Ca urmare a acestei victorii, jucătorii de la CSM Digi Oradea s-au calificat în semifinalele competiţiei, unde, vineri seara, de la ora 20, vor întâlni echipa Corona Sportul Studenţesc.


În celelalte partide ale sferturilor de finală s-au consemnat rezultatele:

Steaua Bucureşti - CSM Târgu Mureş 14-2
Corona Sportul Studenţesc - Amefa Arad 18-2
Dinamo Bucureşti - Rapid Bucureşti 13-3


Programul semifinalelor (vineri):

Ora 18:30 Steaua Bucureşti - Dinamo Bucureşti
Ora 20:00 CSM Digi Oradea - Corona Sportul Studenţesc