Baschetbalistele U16 de la BCU Oradea au obţinut, sâmbătă, o victorie importantă, în meciul susţinut în deplasare în faţa CSS Sibiu.

Partida a fost una spectaculoasă, iar orădencele au condus pe tabelă de la un capăt la altul, câştigând de o manieră categorică toate cele patru sferturi, după cum a anunţat antrenoarea Ioana Anica.

"Fetele au obţinut o victorie fără istoric în urma celui mai bun joc de până acum", a precizat tehniciana.

Intrate la pauză cu un avans de 13 puncte, baschetbalistele de pe Crişul Repede au dat dovadă de multă determinare punând la sfârşitul jocului un ecart de 23 de puncte între ele şi adversare, cu scorul de 74-51.

Marcatoarele echipei orădene au fost: Anisia Croitoru, cu 18 puncte, Lorena Milaş, 13 puncte, Alexia Ilea, cu 12 puncte, Iasmina Buştean, 10 puncte, Szallai Kira, cu 9 puncte, Alexia Creţ, 7 puncte, şi Oana Ceh, 5 puncte.

În jocul de sâmbătă, antrenorii Ioana Anica şi Daniel Anica au rulat întregul lot. Au mai jucat, astfe, Flavia Dan şi Papp Anna.

În etapa următoare, BCU Oradea va înfrunta echipa CSS Satu Mare, în Arena Antonio Alexe. Meciul se va desfăşura pe 24 februarie şi se anunţă încă de pe acum un duel al marilor orgolii, combatantele fiind rivale tradiţionale în ultimii ani.