În acest sfârşit de săptămână, de vineri până duminică, Bazinul Acoperit „Crișul” din Oradea va găzdui primul turneu din cadrul Cupei României la polo feminin. Vor participa patru echipe, între care şi reprezentanta Oradiei, Crişul - Torpi.

Formaţia bihoreană va evolua sub această denumire, după ce a început o colaborare cu clubul Torpi din Tg. Mureş.

Inițial, competiția a fost programată la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu".

n afară de fetele de la CS Crişul, în bazinul acoperit vor putea fi văzute la lucru şi alte jucătoare orădence care în prezent joacă la echipele din Capitală, cum ar fi Johanna Toth, care se va reîntoarce, cu acest porilej acasă, acum însă pentru a apăra culorile echipei Rapid.

Celelalte două formaţii participante vor fi Steaua şi Dinamo.

Prima etapă este programată vineri, de la ora 17, jocul de deschidere opunându-le pe CS Crişul - Torpi şi Rapid, fapt care va consemna şi un duel orădeano-orădean, având în vedere că Johanna Toth va evolua împotriva fostei sale echipe. Apoi, în meciul al doilea, Dinamo va juca cu Steaua.

Runda secundă este programată sâmbătă, începând cu aceaşi oră, 17, şi va consemna duelurile Crişul Torpi - Steaua şi Rapid - Dinamo.

În fine, ultima etapă va avea loc duminică dimineaţă, începând cu ora 9. Atunci, Crişul Torpi va juca cu Dinamo, iar Steaua cu Rapid.