Debut cu o victorie în acest an pentru voleibalistele de la CSU Oradea în cadrul  penultimei etape a fazei I din campionatul Diviziei A2, Seria Vest. Sâmbătă, orădencele s-au impus pe teren propriu, cu scorul de 3-0, în fața formației CSM Sighetu Marmației.

De altfel, echipa oaspete nu a putut pune probleme, înregistrându-se o victorie facilă a gazdelor. Partida a fost dominată de CSU Oradea, care s-a desprins și a avut un avantaj confortabil pe tot parcursul jocului, antrenoarea Mariana Szabo-Alexi introducând în teren toate jucătoarele. Pe seturi s-a consemnat: 25-16, 25-16 și 25-13.

Cu această victorie orădencele au totalizat 20 de puncte și au urcat un loc în clasament, devansând echipa SCM U Craiova, care a pierdut meciul disputat pe teren propriu, împotriva liderului CSU Medicina Târgu Mureș.

CSU Oradea – CSM Sighetu Marmației 3-0 (25-16, 25-16, 25-13)

Echipa CSU Oradea: Pașca Anca (căpitan), Radu Fîcă Ana Maria, Fîcă Iuliana, Breban Alexandra, Maxim Andreea, Haidu Roxana,  Adamcsik Daiana, Blaj Giulia, Telian Diana, Grosu Andreea, Chiș Flavia, Pura Mădălina, Năstruț Denisa și Bikfalvi Alexandra. Antrenori: Mariana Szabo-Alexi și Paul Szabo-Alexi.

Rezultatele complete ale etapei din week-nd din Seria Vest a Diviziei A2 la volei feminin:

SCMU Craiova - CSU Medicina Târgu-Mureș 0-3

CSU Politehnica Timișoara - CSS Turda 3-2

CSU Oradea - CSM Sighetu Marmației 3-0


Clasament:

1. CSU Medicina Târgu Mureș 26 p

2. CSU Oradea 20 p

3. SCMU Craiova 19 p

4. CSS ACS Volei Cristina Pîrv Turda 11 p

5. CSU Politehnica Timișoara 5 p

6. CSM Sighetu Marmației 0 p

Configurația finală a clasamentului se va stabili în ultima etapă a fazei I, când echipa CSU Oradea va evolua în deplasare împotriva liderului CSU Medicina Târgu Mureș, iar SCMU Craiova va juca în deplasare la Turda.