Locuitorii străzii Feleacului, care şi-au betonat pe banii lor strada în urmă cu 40 de ani, sunt revoltaţi că municipalitatea aprobă săpături pe bandă rulantă, fără să verifice ulterior modul în care constructorii au adus carosabilul la starea iniţială.

"Când am modernizat strada, pe vremea lui Ceauşescu, am turnat un strat masiv de beton pentru ca aceasta să reziste cât mai mult. Acum în schimb, muncitorii vin, sparg, pun reţelele, acoperă totul de mântuială cu o pojghiţă de beton şi pleacă", reclamă un locuitor al zonei.

Orădenii sunt cu atât mai revoltaţi cu cât pe porţiunile refăcute de mântuială drumul s-a lăsat deja, chiar şi cu 20 de centimetri, îngreunându-le accesul cu maşinile în curte.

Potrivit orădenilor care locuiesc în zonă, vinerea trecută muncitorii spărgeau strada pentru a treia oară în ultimii doi ani, pentru poziţionarea unor cabluri de energie electrică şi nu păreau presaţi de Primărie să readucă drumul la starea iniţială în urma săpăturilor.

Cât despre asfaltarea arterei situată la doar cinci minute de mers pe jos de centrul oraşului, orădenii mai pot aştepta mult şi bine...