Restaurantul The Bridge, situat pe malul Crișului Repede, în vecinătatea Podului Intelectualilor, cu o vechime de peste 35 de ani, a fost recent complet renovat și îi așteaptă acum pe orădeni într-un spațiu generos, urban și prietenos, care combină foarte bine elementele vechi de design cu cele moderne, îmbinate perfect de către un renumit designer local.

Stilul cald și primitor al amenajării, aroma preparatelor și piesajul unic fac din Bridge locul potrivit unde îti poti aduce familia și prietenii într-o atmosferă relaxantă, ideală pentru o după-amiază sau seară reușită.

Restaurantul are o vatră tradițională pe care se prepară sortimentele de pizza, dar iubitorii preparatelor culinare diversificate vor mai descoperi aici o serie de specialități pe gustul tuturor.

The Bridge a avut întotdeauna una dintre cele mai frumoase terase din Oradea, dar acum, după ce s-a reinventat, localul arată mult mai luminos, scoțând în evidență arhitectura unică și păstrând pe alocuri atmosfera de altădată.

Localul dispune de o sală cu mezanin și o terasă acoperită cu o capacitate de 80 de locuri, și va deschide în curând o nouă terasă pe platoul amenajat pe malul Crișului, în cel mai romantic peisaj din oraș.