Un întreg etaj al centrului comercial Crişul se transformă complet şi va deveni locul preferat al orădenilor care îşi doresc o viaţă sănătoasă.

Fit4U va deschide aici nu doar cea mai modernă sală de fitness din oraş, ci şi un centru cu toate serviciile necesare pentru o formă fizică bună!

Investiţia totală în noul centru este de peste 5 milioane de lei, din care 4,2 milioane lei s-au cheltuit doar pentru aparate. Astfel, lesne de înţeles că aici orădenii vor putea face exerciţii la cele mai noi şi inovatice aparate, din câte există în această parte a ţării.

Pe lângă aparatura de ultimă generaţie, întreg conceptul este unul inedit pentru Oradea, pornit din dorinţa de a oferi clienţilor Fit4U toate serviciile şi informaţiile necesare când vine vorba de sănătate, formă fizică şi înfrumuseţare. Astfel, noul centru Fit4U va fi unul integrat, clienţii urmând să găsească aici servicii de kinetoterapie şi recuperare medicală, masaj, săli de fitness, culturism şi aerobic, mai multe cabinete de cosmetică, unde va lucra inclusiv un medic chirurg estetician, o zonă de spa cu jacuzzi, baie de aburi, saună cu sare, un cabinet al unui nutriţionist, o zonă bistro, unde se va găsi doar mâncare sănătoasă, şi multe altele.

În ciuda facilităţilor de top oferite, noul centru Fit4U nu va avea preţuri piperate. Un abonament la această sală de fitness nu va costa mai mult decât la alte săli din oraş, pentru că iniţiatorii acestui modern centru îşi doresc să ofere servicii accesibile pentru toată lumea.

Deschiderea noului centru se va face în trei etape. Partea întâi, care va avea loc în curând, va fi de fapt începutul noii aventuri, cu inaugurarea serviciilor de fitness, culturism, aerobic, nutriţie, cosmetică şi zona de bistro. Apoi, în a doua parte, se vor deschide zonele de spa, kinetoterapie şi solar. În fine, ultima parte va fi o supriză pentru toţi orădenii. Şi pentru care va merita aşteptarea...

(Advertorial)