Mii de orădeni s-au strâns în Piața Unirii, vineri, în cea de-a cincea seară de concerte organizate în cadrul proiectului "Orașul faptelor bune", realizat de Radio ZU şi Primăria Oradea.

Ultima care a urcat pe scenă a fost Delia, iar odată cu ea a venit în fața scenei și o fetiță în scaun cu rotile, fană a artistei.

În aceeaşi seară au mai urcat pe scenă Mira şi Alex Velea cu Lino Golden, publicul putând observa că cei doi din urmă au făcut playback.

Delia a urcat pe scenă pe piesa "Acadele", pe care a cântat-o împreună cu fanii ei. Apoi au urmat melodiile "Da, mamă", "Rămâi cu bine" şi "Cine m-a făcut om mare". Preferata orădenilor a fost însă "Despablito", care s-au pus pe cântat şi pe dansat.

Pe parcursul concertului aproape de scenă se afla o adolescentă, Alexandra, în vârstă de 14 ani, însoţită de mama ei. Cele două au venit tocmai din Timişoara pentru a o vedea pe artista preferată a fetei. "Mi-am făcut deja poză cu ea în spate, dar aş mai vrea să o văd", a spus adolescenta din scaunul cu rotile care ţinea şi fotografia cântăreţei în braţe. 

Fetiţa nu face parte din cazurile pe care Radio ZU le mediatizează pentru a strânge bani, ci a venit din admiraţie pentru vedetă, dar şi din curiozitate, aflând de pe internet că proiectul "Oraşul faptelor bune" se ţine în acest an la Oradea. 

Ultima zi în care cei opt DJ de la Radio ZU vor mai locui în căsuţa de sticlă din Târgul de Crăciun din Oradea, va fi sâmbătă, când alte vedete vor urca pe scenă. Concertele vor începe de la ora 18. Pe scenă vor urca ADDA, Noaptea Târziu, Spike şi Ruby.

Vezi cum a fost întregul concert: