Mii de persoane au ieşit, duminică seară, din case, în ultima seară a festivalului Toamna Orădeană, unde sunt aşteptaţi să concerteze artişti precum Vanotek, Antonia şi Carla’s Dreams. Spre deosebire de sâmbătă seară, când la un moment dat accesul în fortăreaţă a fost blocat, duminică seară, lucrurile stau altfel.

Aşa cum anunţaseră anterior, reprezentanţii Asociaţiei pentru Promovarea Turismului în Oradea şi Regiune (Visit Oradea), au amenajat două culoare, unul de intrare şi unul de ieşire, deasupra cărora a fost amplasate şi indicatoare rutiere pentru a semnaliza sensurile de mers.

În zonă, nu se găsesc locuri de parcare. Cu toate că podul este plin de oameni care vin valuri, în fortăreaţă se intră destul de uşor. Cetatea este plină de orădeni de toate vârstele.

Duminică seară, în cetate sunt programate concertele Vanotek & Quartet (de la ora 20), Antonia (ora 21) şi Carla's Dreams (ora 22). Finalul festivalului Toamna Orădeană va fi marcat, duminică seară la ora 23, cu un foc de artificii.

Asociaţia pentru Promovarea Turismului în Oradea şi Regiune au făcut, duminică seară, un apel către persoanele care vor merge în Cetate, la festivalul Toamna Orădeană. Dat fiind numărul mare de spectatori care se aşteaptă, accesul în Cetate se va face controlat şi coordonat, iar organizatorii fac apel să se respecte planurile de acces.

"Îi rugăm pe toţi cei care vor dori să se bucure de spectacolul ultimei zile de festival, să respecte indicaţiile organizatorilor, să consulte planurile de acces şi să se bucure de concerte şi focurile de artificii, care vor închide ultima seară de Toamna Orădeană, ediţia 2018. Vă mulţumim pentru înţelegere şi răbdare!", se arată într-un email trimis duminică după amiază redacţiilor locale.

Vom reveni cu detalii și imagini!