A fost boemie, vineri seară, în Parcul Libertăţii din Oradea. Peste 100 de persoane s-au strâns pentru a lua parte, într-un cadru neconvenţional, la concertul nonconformistei Ada Milea, care a umplut parcul de versuri cu dichis şi râs în hohote.

"Concert ‘n 4" a durat mai bine de o oră şi jumătate şi a strâns în zona florăriei Florius Art în parc mulţi tineri, lume bună şi chiar vedete, cum ar fi actorul Richard Balint, rockerul Călin Pop sau Cristian Achim, antrenorul baschetbaliştilor de la CSM Oradea.

Într-un decor presărat cu aranjamente florale, cu steguleţe şi cu felinare cu lumină caldă, artiştii Ada Milea, Anca Hanu, Cristian Rigman şi Bobo Burlăcianu şi-au binedispus din nou fanii, criticând în versuri ironice şi amuzante viaţa aşa cum este ea.

De la politicienii avari, şpăgari şi orgolioşi, până la sticla - "iubita ideală" sau avantajele faptului de-a avea o femeie "ideală, tâmpă şi proastă ca o vită", până la lecţii de viaţă: "Poţi să te cerţi la infinit sau poţi rezolva orice arătând un cuţit". Artiştii au cântat inclusiv o piesă numită sugestiv "Teleorman", care vorbeşte despre "şpagă, baftă, belea".

Când Ada Milea a spus că urmează "un cântec de speriat copiii", micuţii din faţa scenei au strigat convinşi: "Daaa!". Mulţi dintre adolescenţii din primele rânduri au cântat cu artiştii fiecare vers ale melodiilor, semn că erau fani veritabili.

Spectatorii au cântat, au râs şi au aplaudat frenetic piesele presărate cu sunete mai puţin obişnuite de pe scenă, artiştii fiind cu greu lăsaţi să plece. La finalul concertului, Ada Milea s-a pozat cu fanii, într-o atmosferă la fel de nonconformistă, dar prietenoasă.

Vezi mai jos cum a fost!