Profitând de vremea călduţă, sute de orădeni s-au dus, sâmbătă seară, la ERA Park, unde a concertat pentru ei celebra artistă Andra. Spectacolul a fost prilejuit de aniversarea de 9 ani a centrului comercial.

Andra şi trupa ei au urcat pe scena amplasată în parcarea centrului, imediat după ora 17, în aplauzele orădenilor. Aşa cum se întâmplă adesea la concertele artiştilor celebri, cei mai mulţi dintre spectatorii au fost copii şi adolescenţi care cunosc fiecare piesă şi fiecare vers.

După ce a mărturisit că, de ziua ERA Park, este şi ziua tatălui ei, Andra a dat tonul şi a cântat alături de orădeni "La mulţi ani". Apoi, rând pe rând, a interpretat piese precum "Iubirea schimbă tot", "Dragostea rămâne", "Inevitabil va fi bine" ori "Niciodată să nu spui niciodată".

Artista le-a mărturisit orădenilor că nu a pregătit un playlist, aşa că i-a întrebat ce vrea să le cânte, ba chiar le-a ascultat "comanda" şi a interpretat piese cerute de copiii din faţa ei. De asemenea, provocată de un tânăr care a vrut să-i povestească ceva despre vară, Andra a cântat chiar şi refrenul din ultra-cunoscuta piesă a lui Connect-R, "Vara nu dorm".

Concertul s-a terminat cu cântece populare care i-au animat şi pe adulţii adunaţi în faţa artistei. Andra a mărturisit că la fiecare concert cântă şi astfel de melodii pentru a-i face pe copii să iubească folclorul românesc.