După ce a fost redeschis la finalul lunii iunie, Ştrandul cu Valuri din Băile 1 Mai a găzduit, sâmbătă, un concurs de frumuseţe intitulat Miss Summer, la care au participat şapte modele, care au defilat în rochii casual, rochii cocktail şi, bineînţeles, în costume de baie. 

Concursul a fost jurizat de modelul internaţional Renata Bonta, designerul Diana Bartolf, un reprezentant al Primăriei Sânmartin, doi proprietari de pensiuni din Baile 1 Mai şi o persoană din public. 

În cele din urmă, Miss Summer 2019 a fost desemnată Adina Moga, premiul Miss Fotogenie a fost adjudecat de Mălina Potra, în timp ce premiul Miss Popularitate i-a revenit Denisei Magyar. 

Bihorencele şi turistele care se aflau la ştrand au avut şi ele parte de o surpriză, putând să participe la o probă a costumelor de baie, premiile constând în diplome şi buchete de flori.

Evenimentul organizat de Asociaţia de Promovare a Turismului în staţiunile Baile Felix si Baile Mai şi Agenţia Graziela Models s-a desfăşurat sub privirile a circa 400 de spectatori.