Polițiștii din Oradea au descins, alături de colegii lor din Satu Mare, în mai multe percheziții vizând o grupare infracțională specializată în trafic intern și internațional de droguri de mare risc (tablete ecstasy, cocaină. În urma unui flagrant, membrii grupării au fost prinși cu pastile de ecstasy, amfetamină și cocaină.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, descinderile au avut loc marți. „Procurorii DIICOT-B.T.Satu Mare împreună cu ofiţeri de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare și ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea au organizat de o acțiune de amploare vizând mai multe persoane specializate în introducerea în țară de droguri de mare risc, respectiv tablete de MDMA (Ecstasy), desfășurându-se o acțiune de prindere în flagrant pe raza judeţului Satu Mare. În urma acțiunii şi a percheziţiilor domiciliare efectuate pe raza judeţului Satu Mare  au fost descoperite 1.898 pastile  extasy, 94 g amfetamina,  11 g cocaină, suma de 4.800 de euro şi o armă de tir cu aer comprimat”, arată comunicatul.

Citiți mai mult și vezi filmări din timpul perchezițiilor în articolul „VIDEO: Grupare specializată în trafic de droguri, destructurată. Captură impresionantă la Satu Mare