Vreţi un "summer body" perfect? Pe 15 februarie, pe strada Tudor Vladimirescu nr. 41, s-a deschis salonul de modelare corporală Infrashape Studio, singurul din Oradea şi printre puţinele din ţară dotate cu aparatele InfraShape Orizontal, de ultimă generaţie, care oferă, într-o singură sesiune, tratament anticelulitic şi de slăbire cu vacuum, lămpi cu infraroşu şi colagen.

Pe bicicleta orizontală

Aparatul InfraShape Orizontal are un design elegant şi modern. O bicicletă orizontală este încorporată într-o capsulă dotată cu ultimele tehnologii inovative: masaj cu vacuum, lămpi cu raze infraroşii şi de colagen, accesorii pentru tratament cu lumină, aromaterapie, ecran tactil, şi tapiţerie elegantă.

InfraShape Orizontal poate fi folosit fără probleme de persoane de orice vârstă şi orice greutate, asta pentru că, datorită poziţiei orizontale din timpul exerciţiilor pe bicicletă, nu se exercită presiune asupra coloanei vertebrale.

Astfel, în timpul antrenamentului, clienţii stau într-o poziţie confortabilă, iar printr-un pedalaj susţinut pot scăpa rapid de kilogramele în plus şi de celulită. În plus, aparatul are şi un ecran conectat la internet, astfel că - în timp ce fac mişcare - clienţii pot naviga pe Facebook şi Youtube sau pot vizita virtual oraşe precum Los Angeles, Chicago şi San Francisco.

Exerciţii cu… colagen

InfraShape Orizontal combină masajul în vacuum cu lumina infraroşie pentru a stimula scăderea în greutate, arderea suplimentară a caloriilor şi modelarea extrem de eficientă a corpului. Toate acestea combinate cu tratamentul cu colagen, care contribuie la întinerirea pielii.

Clienţii sunt "prinşi" în capsula aparatului de la piept în jos, însă vor transpira şi în zonele în care corpul nu este acoperit. Pe măsură ce se activează procesele metabolice, de exemplu datorită luminii infraroşii şi a căldurii, întregul corp va răspunde prin înteţirea transpiraţiei. De altfel, exerciţiile în aparatul InfraShape Orizontal ajută şi la detoxifierea întregului corp.

La salonul Infrashape Studio din strada Tudor Vladimirescu, clientele sunt sfătuite să îşi aducă un costum de baie din două piese. În rest, ele primesc pantaloni tip folie din partea salonului, precum şi creme anume create pentru a intensifica efectele aparatului InfraShape. Evident, rezultatele sunt influenţate şi de regimul alimentar şi de frecvenţa cu care clientele folosesc aparatul.

Oferte de probă 

Salonul Infrashape Studio are un design modern şi plăcut. Cele două aparate InfraShape Orizontal sunt plasate în două camere separate, fiecare dintre acestea fiind dotate cu duş propriu, astfel încât clientele se bucură de o ambianţă plăcută şi de intimitate.

Pentru fiecare clientă, şedinţa de probă, deci prima, costă 35 lei (pentru 30 minute), respectiv 45 lei (pentru 50 minute).

Curioşii pot suna pentru programări la numărul de telefon 0771-365.213. Toate noutăţile despre tehnologia şi antrenamentele din noul salon de modelare corporală se găsesc pe pagina de Facebook Infrashape Oradea precum şi pe pagina de Instagram cu acelaşi nume.

(Advertorial)