În luna cadourilor, ERA Park Oradea îşi întâmpină clienţii cu un nou magazin. Unul dintre cei mai importanţi discounteri de îmbrăcăminte din Germania, KiK a fost inaugurat, marţi, în centrul comercial din Calea Aradului, oferint două zile de reduceri!

Magazinul s-a deschis pe o suprafaţă de 770 mp, în zona cupolei, iar cei care vor trece pe aici în cursul zilelor de marţi şi miercuri, 11, respectiv 12 decembrie, vor putea beneficia de 10% reducere la toate produsele. De asemenea, aceştia se vor bucura de atmosfera de sărbătoare, creată de colinde, cadouri pentru toţi membrii familiei, baloane, cele mai frumoase decoraţiuni de Crăciun din Germania, faimoasa mascotă KiK şi de numeroase concursuri.  

KiK cuprinde produse pentru întreaga familie, cu numeroase categorii de produse:  îmbrăcăminte pentru adulţi şi copii, încălţăminte, accesorii şi produse suplimentare, cosmetice, jucării, decoraţiuni pentru Crăciun sau petreceri şi diverse produse din categoria home&deco.

Odată cu inaugurarea noului magazin, ERA Park Oradea ajunge la un grad de ocupare de 97%. Centrul comercial din Calea Aradului are peste 70 de unităţi comerciale deschise până în prezent. În ultimul an, aici au fost inaugurate şi alte nume cunoscute precum Animax, Casa Rusu, Soffi Planet, Silca, TXM, Rouge Avenue, Ariela Sebis, dar şi librăria Alexandria, KFC ori KVL by Kenvelo.

(Advertorial)