Momente emoţionante, joi, în centrul comercial ERA Park, unde copiii din mai multe centre de plasament administrate de Direcţia Generală de Asistenţă Socială Socială şi Protecţia Copilului Bihor au celebrat naşterea lui Iisus.

Timp de peste o oră, peste 200 de micuţi au urcat pe rând pe scenă şi, cu emoţii, au colindat şi au spus poezii. Ei au fost urmăriţi cu atenţie de colegii şi prietenii lor, dar şi de vizitatorii mall-ului.

La finalul serbării, toţi copiii au avut parte de o surpriză: însuşi Moş Crăciun a ajuns la ERA Park şi le-a împărţit tuturor cadouri, răsplătindu-le astfel efortul. Moşul a fost chemat de prietenii lui de la UNIQA Asigurări, care l-au ajutat şi au pregătit cadourile pe care bătrânul cel darnic le-a oferit.

"Ne bucurăm să fim din nou alături de copiii din centrele de plasament din judeţ, în cadrul unui eveniment care credem că a adus multe zâmbete şi un plus de speranţă în sufletele micuţilor, în pragul sărbătorilor de iarnă", a declarat Geana Matei, Director Regional Vest, UNIQA Asigurări.

Evenimentul de joi nu a fost primul pe care UNIQA Asigurări l-a dedicat copiilor din centrele de plasament. În seara de Moş Nicolae, aceeaşi companie a organizat un spectacol de magie cu celebrul Lorenzo, de la care micuţii au aflat cum imposibilul devine posibil.

Interesul companiei a fost apreciat de reprezentanţii DGASPC Bihor. "Vă mulţumesc pentru sprijinul pe care ni l-aţi acordat, pentru aceste cadouri, sunt convinsă că sunt oferite din dragoste. Mulţumim pe această cale şi Consiliului Judeţean Bihor şi tuturor celor care ne sprijină pentru a face o viaţă mai frumoasă acestor copii, pentru a le îmbunătăţi condiţiile de viaţă şi pentru a simţi ei că sunt iubiţi de societate şi de cei din jurul lor", le-a spus Camelia Gaciu, directorul DGASPC Bihor, "spiriduşilor" de la UNIQA Asigurări.

Cu o istorie de 10 ani în România şi beneficiind de peste 200 de ani de experienţă la nivel internaţional, UNIQA Asigurări este unul dintre liderii pieţei de asigurări, implicându-se constant în acţiunile de sprijinire a comunităţilor locale.