În urmă cu mai bine de doi ani, în luna decembrie a anului 2015, în Oradea se scria prima filă din povestea  Emozioni – Luxury flower box, primul serviciu de design şi livrare de aranjamente florale în cutie din oraş.

De fapt, s-a lansat un "prieten bun" pentru domnii dornici să impresioneze şi să le demonstreze femeilor importante din viaţa lor cât de mult le apreciază şi le iubesc.

#TheEmozioniEffect

În cei doi ani, Emozioni a adus în vieţile orădencelor bucurie, romantism şi, desigur, emoţie. Totul a pornit din ambiţia unui orădean de a ridica standardul banalului gest de a oferi o floare.

 "Nu toţi bărbaţii ştiu cum să ofere flori, ce tip de aranjament se potriveşte cel mai bine ori care flori sunt speciale. Ei vor să impresioneze, dar trebuie să ştie şi că un simplu buchet de flori luat de la colţul străzii nu înseamnă neapărat un succes. Eu asta îmi doresc, să îi ajut să facă cel mai frumos cadou, să obţină efectul "Emozioni", de surpriză şi încântare, acel moment când ţi se taie răsuflarea", spune Radu, expert florist în cadrul Emozioni. Tot el a ales şi acest nume pentru serviciile oferite, şi nu fără sens: "Florile se oferă în momente emoţionante, când iubeşti, când feliciţi, când ceri iertare, dar şi pentru că însuşi acest cadou provoacă o emoţie puternică".

Emozioni stă la dispoziţia domnilor care caută cadoul perfect pentru acea "ea" specială, indiferent că este mama, iubita sau soţia. După o scurtă discuţie, orice domn îşi dă seama cât de important este să poată vorbi deschis cu un specialist în aranjamente florale, care nu doar că-i oferă cele mai bune sfaturi şi soluţii, ci îi asigură şi discreţie desăvârşită.

Trei colecţii speciale

Brand-ul Emozioni se conturează în trei colecţii de aranjamente din categoria premium, fiecare debordând de romantism: Classic, Crystal şi Love Story.

Colecţia "Classic", prima lansată de acest brand, a fost o abordare diferită pentru ceea ce înseamna în 2015 un aranjament floral - o "grădină de trandafiri" atent aşezaţi într-o cutie neagră elegantă.

Colecţia "Crystal" este definiţia eleganţei scrisă de Emozioni. Cele 3 tipuri de cutii transparente, care reunesc 9, 25 sau 105 trandafiri, pot fi gravate cu mesajele alese de domnii romantici, precum "Te iubesc!" sau "Eşti specială!", iar pentru cei cu adevărat hotărâţi, cea mai importantă întrebare: "Vrei să fii soţia mea?". De anul acesta, aranjamentele din colecţia "Crystal" se pot realiza şi cu trandafiri criogenaţi, adică deshidrataţi şi anume trataţi pentru a putea fi păstraţi intacţi o veşnicie.

Emozioni este despre poveşti de dragoste, de aceea colecţia aniversară, lansata în decembrie 2017, se numeste "Love Story". Trandafirii sunt aşezaţi într-o cutie de lemn ce imită coperţile unui roman de dragoste, o îmbinare perfectă între gingăşia florilor şi eleganţa naturală a lemnului.

Definiţia luxului

Toţi clienţii, de fapt prietenii, pe care Emozioni i-a reunit în ultimii doi ani s-au convins: aranjamentele florale Emozioni completează perfect o poveste de dragoste. 

"Toate produsele noastre sunt premium. De altfel, motto-ul nostru este "We define luxury" (n.r. Noi definim luxul). Tocmai de aceea, un aranjament Emozioni este mult mai mult decât un simplu aranjament. Folosim soluţii speciale pentru a extinde durata de viaţă a trandafirilor. Astfel, aranjamentele arată impecabil până la 7 zile, acest lucru depinzând şi de mediul în care sunt expuse", mai spune Radu.

Aranjamentele Emozioni pot fi comandate telefonic, la numărul 0752 883 782, sau prin pagina de Facebook Emozioni – Luxury Flower Box.

Tu îţi doreşti să o faci fericită şi să se simtă iubită şi specială, iar Emozioni este alături de tine!

(Advertorial)