Mӧmax Oradea a întâmpinat cu aplauze un val de 7.500 de clienţi entuziasmaţi să fie "acasă în trend" în ziua deschiderii! Mӧmax anunţă că 1.000 de produse intră în promoţie până la începutul lunii februarie! Noul gigant în retail-ul românesc a avut peste 25.695 de clienţi în prima săptămână la Oradea Shopping City!

Mӧmax Oradea este deschis! La o săptămână de la deschiderea oficială, este gata să pună la bătaie cele mai bune oferte la început de an pentru orădeni.

Peste 26.500 de articole de mobilier şi decoraţiuni interioare în valoare de 4,7 milioane euro aşază Mӧmax Oradea în topul celor mai mari magazine de profil din România! Două etaje ce acumulează 8.000 metri pătraţi fac ca noua investiţie XXXLutz să devină un etalon pentru toate magazinele Mӧmax din Europa.

Pentru a le mulţumi celor 7.500 de orădeni pentru primirea călduroasă, 1.000 de promoţii şi oferte au venit în întâmpinarea noilor clienţi pentru a fi acasă în trend.

Profită acum de ofertele de deschidere!

Catalogul actual valabil din 23.01.2020 – 05.02.2020 aduce mult mobilier şi o varietate de decoraţiuni ce acoperă toate gusturile.

Găsim dormitoare amenajate complet (inclusiv cu ferestre luminoase), unde profităm de până la 25% reducere la mobilier, cadre de pat, dulapuri cu oglindă, covoare, comode.

Colţare şi canapele extensibile şi confortabile ne aşteaptă cu 27% reducere, atât în tonuri neutre, dar şi ca pete de culoare în living. Pentru a completa decorul, mobilierul de living soseşte în diferite modele de design cu 50% reducere.

34% mese de bucătărie

Aducem condiment în casele noastre la achiziţionarea de bucătării complet mobilate, cu reduceri atrăgătoare, iar pentru adepţii gamelor deluxe, Mӧmax este cea mai bună alegere în materie de preţ accesibil la gama Nobilia de bucătării Premium.

Pe lângă cele 1.000 de oferte de deschidere, Mӧmax Oradea pune la dispoziţie o serie de servicii pentru noii clienţi:

- Livrare şi montaj.
- Carduri – cadou
pentru vânătorii de cadouri perfecte.
- Închirierea unei dubiţe Mӧmax pentru 3 ore, pentru a transporta cumpărăturile care nu au loc în portbagaj.
- Planificare 3D a bucătăriei mult visate.
- Card de fidelitate max pentru a deveni membru al Clubului clienţilor fideli Mömax şi a profita de ofertele noastre exclusive.

DESCOPERĂ OFERTELE DE DESCHIDERE Mӧmax ORADEA ÎN NOUL PROSPECT!

"Deschiderea Mӧmax Oradea a fost un adevărat succes! Încă de la prima oră ne-am bucurat de un val de clienţi la fel de entuziasmaţi ca şi noi. Am dorit să îi întâmpinăm cu aplauze pentru energia şi încrederea pe care ne-au oferit-o de când am anunţat deschiderea la Oradea Shopping City. Prima săptămână a adus peste 25.695 de clienţi la Mӧmax Oradea. Am fost plăcut surprinşi de numărul foarte mare de vizitatori/clienţi şi de reacţia pozitivă a acestora legată de produsele şi serviciile oferite de magazinul nostru. Dorim să deschidem sufletul pentru clienţii noştri, să le oferim diversitate, calitate şi inspiraţie pentru a se simţi "acasă în trend". Retail-ul funcţionează doar cu zâmbetul pe buze!", declară Janos Grigassy, Country Manager Mӧmax România.

În topul celor mai căutate şi vândute articole de mobilier au fost: canapele, mese şi scaune de birou, mobilier de dormitor şi saltele. La decoraţiuni, produsele din categoria textile, covoare, lenjerii de pat, perne şi pilote, precum şi lămpi, becuri de iluminat şi alte obiecte de decor au fost în topul favoritelor.

Colţul de chilipiruri

Mӧmax Oradea a introdus un nou concept: colţul cu chilipiruri, un loc special unde ultimele produse în stoc sunt reduse cu MINIMUM 50%.

Sortimentele sunt reînnoite în permanenţă, ţinând cont de nevoile şi dorinţele clienţilor Mӧmax.

Clienţii amatori de oferte şi promoţii pot profita de preţuri foarte mici în acest colţ special dedicat reducerilor.

Mӧmax invită şi clienţii din Cluj la Oradea Shopping City!

Pe lângă cele 200.000 de cataloage împărţite în Oradea şi regiunile învecinate, în Cluj Mӧmax s-au distribuit 150.000 de prospecte cu noile oferte de deschidere!

Mӧmax invită toţi românii doritori să fie acasă în trend în gigantul pe două etaje de la Oradea Shopping City!

Despre Mӧmax Oradea

Magazinul de la Oradea este cel mai mare magazin Mömax din România şi aduce o mai mare cantitate şi varietate de produse de mobilier şi decoraţiuni, fiind situat pe două mari etaje ce cumulează o suprafaţă dublă faţă de cel din Timişoara: peste 12.000 mp, la care se adaugă un spaţiu de depozitare de 8.000 mp (4.000 de mp depozit interior şi 4.000 de mp depozit exterior, situat la mică distanţă). Magazinul are disponibilă o parcare de 1.000 de locuri.

Mai multe detalii pe https://www.moemax.ro/ şi pe https://www.facebook.com/moemaxRomania/.

(Advertorial)