În cadrul Târgului de Crăciun, sâmbătă, a fost organizată o nouă ediţie a Cinei Porcului în Cetatea Oradea, de data aceasta invitatul special fiind bucătarul Horia Vârlan.

Bunătăţile au fost pregătite de nişte bucătari locali ai firmei Andromi, însă Horia Vârlan a socializat cu puţinii orădeni care au înfruntat vremea urâtă pentru a participa la ospăţ. 

În curtea Cetăţii s-a gătit toros, precum şi cârnaţi şi caltaboşi. Preparatele tradiţionale au fost apoi împărţite gratuit orădenilor prezenţi la eveniment. Evident, le-a gustat şi invitatul special, Horia Vârlan, care s-a arătat încântat mai ales de caltaboşi. Totodată, bucătarul s-a plimbat pe la standurile cu produse naturale din Cetate şi a vizitat Casa Vinului.

În cadrul evenimentelor organizate de APTOR şi Cetatea Oradea în pragul Crăciunului, şi duminică va fi organizată o nouă cină a porcului, urmând să fie din nou prezent şi Horia Vârlan. Evenimentul este programat să înceapă la ora 14, însă, cel mai probabil, bunătăţile vor fi gata în jurul orei 15.30. 

Săptămâna trecută, la Cina Porcului a fost invitat bucătarul Antonio Passarelli.