O fetiţă în vârstă de 6 ani a fost rănită şi două maşini au fost serios avariate, în urma unui accident produs miercuri în jurul prânzului, pe calea Clujului, în dreptul uzinei de apă.

"O fetiţă în vârstă de 6 ani a suferit un traumatism cranio facial, fiind transportată la Compartimentul de Primiri Urgenţe de la Spitalul Municipal", a precizat BIHOREANULUI dr. Liciniu Venter, şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bihor.

Deocamdată nu sunt clare împrejurările evenimentului rutier, poliţiştii fiind la faţa locului, pentru a ancheta împrejurările şi cauzele.

"Apelul prin numărul de urgenţă 112 a fost la ora 12.18, în accident fiind implicate două autourisme", a declarat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

UPDATE:

Potrivit cercetărilor făcute de poliţişti la faţa locului, vina pentru evenimentul rutier o poartă un orădean de 68 de ani, care, conducând un autoturism Dacia Solenza, a vrut să întoarcă pe linie dublă continuă, izbindu-se violent de un Opel. 

"Un bărbat de 68 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe banda întâi, dinspre strada Dragoş Vodă către Oşorhei, a efectuat o manevră de întoarcere încălcând marcajul longitudinal care desparte sensurile de circulaţie, format din linie dublă continuă şi a intrat în coliziune cu un autoturism, condus în aceeaşi direcţie, pe banda a doua, de un bărbat de 35 de ani, din comuna Sânmartin", arată un comunicat transmis de Poliţia Bihor.

Fetiţa rănită era din Opel şi a suferit leziuni uşoare. 

Polițiștii continuă ancheta în acest caz.

Vezi mai jos imagini de la accident. Video: Rafael Mezei!