Pompierii orădeni au intervenit, marţi seara, pentru a stinge un incendiu violent izbucnit la o vilă situată în Cartierul Grigorescu din Oradea.

Imagini în care se vede cum flăcările acaparează mansarda şi acoperişul clădirii au fost filmate de vecini. Unii dintre aceştia au crezut că focul a fost provocat de un fulger, dat fiind că incendiul a izbucnit la scurt timp după ce asupra Oradiei s-a abătut o furtună puternică.

Conform maiorului Camelia Roşca, incendiul nu a fost provocat, însă, de vreun fulger. "Am fost sesizaţi la ora 18.30 despre producerea unui incendiu la o locuinţă din zona Grigorescu. La faţa locului s-au deplasat trei echipaje de pomperi, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o autoscară. Se acţionează pentru lichidarea incendiului", a precizat, în jurul orei 19.20, la solicitarea BIHOREANULUI, maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana.

Până în jurul orei 19.30, pompierii reuşiseră, după cum se vede în imaginile transmise BIHOREANULUI de oamenii din zonă, să stingă focul.

UPDATE:

Până la urmă, în urma investigațiilor la fața locului, pompierii au concluzionat că incendiul a fost cauzat, totuși, de un trăsnet.

(credit video: Sergiu Doboş)