La nici 24 de ore după ce un autoturism Audi a fost distrus aproape în totalitate, un alt accident s-a produs vineri seară în acelaşi loc, adică în intersecția Bulevardului Magheru cu Parcul Traian.

Un BMW a fost serios avariat, după ce s-a lovit de un Peugeot 307. Evenimentul rutier s-a produs puţin înainte de ora 21.30, în circumstanţe încă necunoscute.

BMW-un avea air bag-urile din faţă deschise, iar Peugeot-ul e avariat pe partea dreaptă.

„Apelul la 112 a fost înregistrat la ora 21.16 minute, în accident sunt implicate două autoturisme, iar o persoană a fost transportată la spital pentru investigații. Polițiștii rutieri sunt la fața locului, efectuează cercetări pentru deterinarea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, a declarat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

UPDATE:

Din investigațiile făcute de polițiști la fața locului, se pare că vina pentru evenimentul rutier o poartă șoferița autoturismului Peugeot, care ar fi pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului.

„La intersecția străzii Aleea Ștradului cu Bd. Magheru, o femeie de 47 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism (Peugeot n.r.), nu a respectat semnificația culorii roșii a semaforului electric, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un autoturism (BMW n.r.) condus regulamentar de un bărbat de 32 de ani din Oradea”, a declarat comisarul Alina Dinu. 

Șoferul BMW-ului a fost rănit, suferind leziuni ușoare. „Polițiștii rutieri continuă cercetările”, a mai precizat Alina Dinu.