Se apropie ziua cea mare şi încă mai ai multe de pregătit? ERA Park îţi sare-n ajutor şi dă startul unei noi ediţii MOJO Wedding Expo, un super târg de nunţi care se va desfăşura în perioada 25-27 octombrie, sub cupola centrului comercial.

Zeci de expozanţi vor aduce în faţa viitorilor miri cele mai bune oferte pentru invitaţii, rochii de mireasă şi costume, dar şi alte servicii necesare.

Între altele, cei care vor trece pe la centrul comercial din Calea Aradului vor avea şansa să aleagă servicii foto-video de calitate, cabine foto, hostess, aranjamente florale, animatori, bijuterii pentru mirese, decoraţiuni, dar şi oferte de băuturi, vată pe băţ, candy bar, tort ori coktail bar. Doritorii vor găsi inclusiv "antrenori" pentru mult aşteptatul dans al mirilor, dar şi multe alte accesorii utile în ziua căsătoriei.

Organizatorii au pregătit 20 de goodie bags, astfel că primele 20 de persoane care vizitează târgul şi semnează un contract cu unul dintre expozanţi, primesc pe loc un cadou!

De asemenea, cei care trec pe la târg se pot înscrie la o tombolă şi au şansa să câştige un voucher pentru două persoane la Riserva Wine SPA, din cadrul hotelului Ramada by Wyndham.

Vineri, 25 octombrie, târgul va fi deschis între orele 14 şi 21, sâmbătă, programul va fi între orele 12 şi 20, iar duminică, între orele 12 şi 19.

"MOJO Wedding Expo se află la a treia ediţie şi se desfăşoară în parteneriat cu Ramada by Wyndham Oradea. Intrarea este liberă pentru toată lumea, vă aşteptăm cu drag!", au transmis reprezentanţii ERA.