Cu o capacitate de 22 de locuri și o suprafață de 75 metri pătrați, la etajul III al Crișul Shopping Center, și-a deschis porțile primul Cinematograf 5D de dimensiuni mari din România.

Filmele sunt vizionate prin intermediul ochelarilor 3D, cu noua tehnologie virtuală ce oferă imagini spectaculoase, scaune în mişcare corelate cu acțiunea filmului, oamenii stropiţi cu jeturi de apă și zapadă, jocuri de lumini, baloane de săpun, fum și aer ce suflă direct înspre privitor.

Vizionarea este completată de vibrații, gâdilături la nivelul spatelui și atingeri în zona picioarelor. Scaunele sunt extrem de confortabile, fabricate în așa fel încât fiecare participant la realitatea virtuală să simtă la cel mai înalt grad efectele acestei forme de entertainment.

Proiecțiile durează aproximativ 10 minute, iar filmele se difuzează din 20 în 20 de minute. Filmele sunt de toate genurile: de acțiune, educative, comedii sau desene animate. Programul filmelor îl puteți vedea pe site-ul www.tonsoncinema5d.ro sau pagina de facebook TONSON Cinema 5D.

Noul cinema vă așteaptă, în incinta Crișul Shopping Center, cu reduceri speciale pentru grupuri organizate și prețuri diferite în funcție de ore: până la ora 17:00 prețul unui bilet este de 12 lei, iar după ora 17:00 prețul biletului este de 15 lei pe persoană.

Nu rataţi ofertele noastre! Din 9 octombrie și până la sfârșitul lunii beneficiați de promoția 1+1 gratis! Adică plătiţi un bilet şi intraţi doi spectatori.

Cinematograful, inclusiv barul din incintă, funcționează de luni până duminică, între orele 11:00 și 22:00. Rezervări și informații se pot face la numărul de telefon 0771-497.874.

(advertorial)